Eindhoven Maker Faire

MAKERS

Tijdens deze editie van de Maker Faire presenteren we meer dan honderd creatievelingen, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals, hobbyisten en alles ertussenin. Wat zij gemeen hebben is de voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid. Doe jij ook mee? Meld je dan aan!

BEZOEKERS

De Eindhoven Maker Faire is alweer op weg naar haar vierde editie. Tijdens dit tweedaagse event op 2 en 3 september 2017 showcasen de makers hun creaties; van 3D geprinte sieraden tot robots en van drones tot de nieuwste virtual reality games. Leer hoe je een eigen robot bouwt of doe mee met een workshop Urban Mining! Tickets koop je aan de deur of binnenkort via de website.

PARTNERS

We werken samen met vele onderwijsinstellingen, kennisinstituten, bedrijven, maatschappelijke organisaties, bewoners-initiatieven, verenigingen, start ups, maar ook kunstenaars, professors, uitvinders en andere creatieve geesten. De schaal is van lokaal tot internationaal: met vele lokale organisaties en communities tot en met de Maker Faires in Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Italiƫ en USA. Doe je ook mee?