Future Makers Factory

Future Makers Factory is een event en workshop programma

Future Makers Factory is een dag- en avondactiviteit speciaal voor studenten, gericht op het bedenken, maken en presenteren van creatieve installaties, constructies, wearables, voertuigen oftewel Future Works. De nadruk ligt op duurzaamheid, innovatie, techniek, cultuur en DIY. 

Dagpromma: Overdag vinden workshops plaats waarin in pop-up maker spaces onder begeleiding van bekende Makers Future Works worden gemaakt.

Avondprogramma: Deze Future Works zijn naast spectaculaire acts van gerenommeerde namen een vitaal onderdeel van een swingend avondprogramma.

Future Maker Factory is dus een programma voor en door studenten en daarmee Maker Culture ten top. Niet alleen kun je deelnemen aan het maken van Future Works, maar ook op metaniveau meedenken, organiseren, bouwen en workshops begeleiden samen met bekende kunstenaars is mogelijk. Het is hiermee een uitdagende, prikkelende en vernieuwende experience. Studenten maken kennis met meer mogelijkheden en tools om te ontdekken, te vernieuwen, ideeën te verwezenlijken én te presenteren op een festival. 

Vind hier meer informatie over Future Makers Factory 2019.