/Het Catharsis Project

Een project door Tomáš Gazdil Libertiny in samenwerking met MADlab. Concept “ het catharsis project” Het catharsis project is een multimedia productie in waar de gebruiker een vraag wordt gesteld. (“what do you hate the most?”). Het antwoord wat je intypt wordt gegeven in een visualisatie van een boom en haar subcategorieën, zodat de gebruiker wordt geconfronteerd met een brede variatie van relevante onderwerpen. Als de boom compleet is kan de gebruiker zich ontdoen van deze ongewilde afbeeldingen van de boom door ze te verwijderen. Er zijn 4 manieren om te afbeelding te verwijderen, weggooien, kapotscheuren, verbranden of verkreukelen.. De categorieën worden gegenereerd door het zoeken van afbeeldingen op het internet. Iedere tak zal 3 afbeeldingen vertonen van het gegeven onderwerp. ga naar catharsis