PULS 2010 – Signalen van een Stad

PULS 2010

Onderzoek en ervaar samen met architecten/ontwerpers/kunstenaars spannende lagen van de stad. Zeven ontwerpers/ Kunstenaars Thema’s: licht, geluid, geur, tektoniek, smaak, data city en mindmapping Kunstroutes – Lezingen/Workshops – Expositie Ga naar: PULS kunstenaars, thema’s en interventies Ga naar: City Research Programma lezingen /workshops Ga naar: Highlights and foto’s

Waar en wanneer

La Città Mobile – Vestdijk 133 Eindhoven (expositie- en atelierruimte in het centrum van Eindhoven, vlakbij het Van Abbemuseum en tegenover Schellens.) 23 oktober t/m 31 oktober openingstijden 12:00 uur tot 22:00 uur

Programma

Het complete actuele programma van activiteiten en tijden is te zien op de website: la citt a mobile on facebook. 23 t/m 31 oktober: routes, rondleidingen en expositie PULS 2010 25 t/m 29 oktober: keynote lezingen avondprogramma 25 t/m 29 oktober: workshops

Algemene informatie

PULS is onderdeel van City Research in La Citta Mobile waaraan ook TU/e en LCM deelnemen. Een stad laat zich lezen als een steeds veranderend boek, waarin gelaagdheid, meervoudigheid en dynamiek een hoofdrol spelen. Gedurende DDW is LCM de plek van onderzoek en ontwerp van de “social urban space”. Dit gebeurt door middel van workshops van studenten van de TU/e faculteit bouwkunde en buitenlandse Erasmus studenten, werk van ontwerpers, designers en kunstenaars. Zij gaan de oneindige hoeveelheid informatie filteren en ons beeld van de stad focussen op een of meerdere deelaspecten. Lezingen, events, wandelingen en exposities zijn er gedurende de hele week  waarbij het creatief proces van onderzoek en ontwerpen op het niveau van de stad zichtbaar wordt gemaakt.

[mappress]