Apps voor Eindhoven Challenge

Met Open Data de wereld Slimmer en Leuker maken

Door het vrijkomen van Open Data worden steeds meer interessante apps mogelijk in je directe omgeving. Open Data organiseerde een wedstrijd Apps voor Eindhoven Challenge! Apps voor Eindhoven Challenge stimuleert het ontwikkelen van software en hardware toepassingen voor gebruik van data, informatie en kennis door individuen en groepen. Er komen nog steeds nieuwe Open Data beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor de App, volg het op de pagina Data aanbod Eindhoven. Wil je andere data uit Eindhoven gebruiken? Vraag het aan de eigenaar of vertel het ons. De wedstrijd was bedoeld om het ontwikkelen van nieuwe en verrassende toepassingen te stimuleren. Uitgangspunt is het gebruik van Open Data gerelateerd aan Eindhoven, koppeling van twee of meer databestanden, en het oplossen van een probleem, of iets eenvoudiger of leuker maken. Lees meer