MOMA NY – Talk to Me

Uitnodiging MADbuzz

MOMA NY – Talk to Me

In het MOMA in New York is tot en met 7 november de tentoonstelling Talk to Me te zien. (zie onder) “… Talk to Me explores (this) new terrain, featuring a variety of designs that enhance communicative possibilities and embody a new balance between technology and people, bringing technological breakthroughs up or down to a comfortable, understandable human scale. Designers are using the whole world to communicate, transforming it into a live stage for an information parkour and enriching our lives with emotion, motion, direction, depth, and freedom.” http://moma.org/interactives/exhibitions/2011/talktome/ MAD emergent art center heeft besloten een trip (MADbuzz) te organiseren naar MOMA NY voor mensen uit Eindhoven en omstreken. In overleg zijn de data vastgesteld van zaterdag 5 t/m maandag 7 november 2011 (met aankomst op dinsdag 8 november in de ochtend). In samenwerking met het Nederlands Instituut voor Studiereizen is een arrangement samengesteld voor een redelijk laag bedrag. Voor vlucht en hotel kun je rekenen op ca 700 Euro. Bijkomende kosten zijn met name transfers, maaltijden, verzekering. Heb je belangstelling om deel te nemen laat dit dan per ommegaande weten. Om de kosten laag te houden is op tijd boeken noodzakelijk. Het inschrijfformulier en meer gedetailleerde informatie over hotel, reis en verblijf vind je hierhttp://www.studiereizen.nl/content/MOMA_NY_Talk_to_Me.html Contact: René Paré mad@dse.nl De tentoonstelling Talk to Me is samengesteld door Paola Antonelli, Senior Curator of the Department of Architecture & Design of The Museum of Modern Art. Zij was ook curator van het spraakmakende en toonaangevende MOMA project Design and the Elastic Mind (2008) http://www.moma.org/interactives/exhibitions/2008/elasticmind/index.html