Compliment voor MADlab

Compliment voor MADlab

Hoi Rene,

Ben vanmiddag bij MAD geweest, en toen ik mijn probleempje met de Quick Time film voorlegde werd er meteen actie ondernomen.
Vijftien minuten later stond ik weer buiten met een cd waar de film op gebrand was. Je mensen zijn uiterst hulpvaardig en zeer relaxed, en zijn blij als ze iemand van dienst kunnen zijn. Datzelfde geldt ook voor Richard en Eric bij het WAVES project.
Het gaat dan wel niet snel, maar wel goed en met serieuze aandacht. Gisteren heeft Richard de laatste hand gelegd aan de software van WAVES. Ik wil iedereen die momenteel bij MAD iets doet, een groot compliment geven voor de manier waarop er met mensen omgegaan wordt. Dat was gisteravond ook weer het geval, toen die kunstenares binnen kwam met haar computerprobleem. Onbetaalbaar, Rene!!

Mario.