PR EN COMMUNICATIE MEDEWERKER NIEUWE MEDIA (VRIJWILLIGERSWERK)

PR EN COMMUNICATIE MEDEWERKER NIEUWE MEDIA (VRIJWILLIGERSWERK)

MAD Emergent Art Center momenteel op zoek naar een PR en communicatie medewerker nieuwe media. Het werkveld betreft publieke events zoals exposities, hackathons, forumdiscussies, workshops.

Functiebeschrijving

Je helpt mee aan de redactie van websites, nieuwsberichten en overige PR werkzaamheden. Je helpt mee met het schrijven, redigeren, eventueel vertalen uit Engels en het bijhouden van een aantal project-websites. Ook het ontwikkelen van grafische communicatie en beheren van online media behoort tot de werkzaamheden.

Eisen

Je bent schrijfvaardig en communicatief in Nederlands en Engels. Je hebt affiniteit met kunst, technologie en nieuwe media. Je hebt kennis van Indesign, Photoshop, Illustrator. Bovendien ben je enthousiast, zelfstandig, creatief en gemotiveerd.

Wat heeft MAD je te bieden?

Wij bieden uitdagend, leerzaam en afwisselend werk in een informele organisatie. Je maakt actief deel uit van een klein maar dynamisch team. Je maakt contact met internationale en lokale netwerken, interessante projecten met bedrijven, wetenschappers en kunstenaars.

Werktijden

in overleg, minimaal 3 dagdelen

Aannameprocedure

Sollicitatiebrief per e-mail met CV aan mad@dse.nl t.a.v. René Paré, waarna gesprek