PRODUCTIE MANAGER EN –ASSISTENT (VRIJWILLIGERSWERK)

PRODUCTIE MANAGER EN –ASSISTENT (VRIJWILLIGERSWERK)

MAD emergent art center is momenteel op zoek naar productie managers en – assistenten voor diverse projecten. Het werkveld betreft publieke events zoals exposities, hackathons, forumdiscussies, workshops. Je bent productie manager of -assistent en krijgt uiteenlopende projecten en taken toegewezen.

Functiebeschrijving

Je werkt mee aan de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van evenementen en projecten. Je informeert en communiceert snel en intensief bij de uitwerking en realisatie van projecten.

Eisen

Je bent breed inzetbaar en hebt affiniteit met creativiteit en technologie. Je hebt ervaring met MAC/PC, nieuwe media, social media. Je kunt goed organiseren en plannen. Bovendien ben je sociaal, creatief, communicatief en pro-actief.

Wat heeft MAD je te bieden?

Wij bieden uitdagend, leerzaam en afwisselend werk in een informele organisatie. Je maakt actief deel uit van een klein maar dynamisch team. Je maakt contact met internationale en lokale netwerken, interessante projecten met bedrijven, wetenschappers en kunstenaars.

Werktijden

in overleg, minimaal 3 dagdelen

Aannameprocedure

Sollicitatiebrief per e-mail met CV aan mad@dse.nl t.a.v. René Paré, waarna gesprek