VORMGEVER, DTP-ER, MEDIA DESIGN (VRIJWILLIGERSWERK)

VORMGEVER, DTP-ER, MEDIA DESIGN (VRIJWILLIGERSWERK)

MAD Emergent Art Center is momenteel op zoek naar een enthousiaste vormgever, DTP-er. Je houdt je voornamelijk bezig met het ontwerpen van websites en applicaties. Het werkveld van MAD betreft publieke events zoals exposities, hackathons, forumdiscussies, workshops.

Functiebeschrijving

Je houdt je hoofdzakelijk bezig met vormgeven en DTP vaardigheden bv het opmaken, vormgeven en controleren van advertenties. Je werkt mee aan het grafisch onderhouden van de website. Je helpt mee met het uitwerken van concepten naar volledige website/social media uitingen.

Eisen

Je hebt ervaring en affiniteit met bv Indesign, Illustrator, Photoshop, Flash. Je bent creatief, zelfstandig, stressbestendig en vindt het fijn om in teamverband te werken. Je bent enthousiast over nieuwe media en bent op de hoogte van de nieuwste weetjes op het gebied van internet, applicaties en design.

Wat heeft MAD je te bieden?

Wij bieden uitdagend, leerzaam en afwisselend werk in een informele organisatie. Je maakt actief deel uit van een klein maar dynamisch team. Je maakt contact met internationale en lokale netwerken, interessante projecten met bedrijven, wetenschappers en kunstenaars.

Werktijden

in overleg, minimaal 3 dagdelen

Aannameprocedure

Sollicitatiebrief per e-mail met CV aan mad@dse.nl t.a.v. René Paré, waarna gesprek