WEBDEVELOPER (VRIJWILLIGERSWERK)

WEBDEVELOPER (VRIJWILLIGERSWERK)

MAD Emergent Art Center is momenteel op zoek naar een enthousiaste WordPress ontwikkelaar. Je houdt je voornamelijk bezig met het technisch ontwerpen en ontwikkelen van websites en applicaties. Het werkveld van  MAD betreft publieke events zoals exposities, hackathons, forumdiscussies, workshops.

Functiebeschrijving

We hebben een web-ontwerp liggen voor een nieuwe website, je gaat dit ontwerp implementeren. Je helpt mee met het verder uitbouwen, optimaliseren, ontwikkelen, verbeteren van bestaande site. Je werkt mee aan het   formuleren, realiseren en ontwikkelen van de datakwaliteit, technische infrastructuur, etc.

Eisen

Je hebt HBO/ WO niveau. Je hebt kennis en ervaring met het maken van websites en hebt inzicht in gebruiksvriendelijk vormgeven. Je hebt kennis van o.a. HTML, CSS, PHP, WORDPRESS, JAVASCRIPT. Je spreekt Nederlands en Engels en hebt affiniteit met kunst en nieuwe media. Je bent enthousiast, zelfstandig, creatief en gemotiveerd.

Wat heeft MAD je te bieden?

Wij bieden uitdagend, leerzaam en afwisselend werk in een informele organisatie. Je maakt actief deel uit van een klein maar dynamisch team. Je maakt contact met internationale en lokale netwerken, interessante projecten met bedrijven, wetenschappers en kunstenaars.

Werktijden

in overleg, minimaal 3 dagdelen

Aannameprocedure

Sollicitatiebrief per e-mail met CV aan mad@dse.nl t.a.v. René Paré, waarna gesprek