Play the Future: Seeker Project

Play the Future: Seeker Project

Seeker is een reizend collaboratief ruimteschip project gestart door kunstenaar-wetenschapper Angelo Vermeulen (1973) en het wordt tijdens de Dutch Design Week van 19 t/m 27 oktober als onderdeel van de tentoonstelling Play the Future: Scenario City in de bibliotheek Witte Dame tentoongesteld. Het project krijgt op elke nieuwe locatie een nieuwe invulling dankzij de samenwerking van een interdisciplinair team van kunstenaars, ontwerpers, ingenieurs, studenten sci-fi fans, DIY liefhebbers. In het project wordt experimenterend onderzoek gedaan naar de integratie van technologische, ecologische en sociale systemen die het overleven in een ruimteschip op lange termijn mogelijk maken.

Meer informatie over Seeker:

Seeker op Facebook: https://www.facebook.com/seekerproject