Play the Future: Play City

Play the Future: Play City

Play City als onderdeel van de expositie Play the Future: Scenario City is van 19 t/m 27 oktober te bezichtigen tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven in de bibliotheek Witte Dame. Het is een nieuw concept voor een fysieke interactieve ruimte waarin locale data/informatie in lagen en processen worden geprojecteerd in combinatie met gerelateerde beeld- en geluidmedia. De openbare ruimte en de activiteiten in de stad worden in vogelvlucht-perspectief geobserveerd, bespeeld en onderzocht. Dit maakt het mogelijk interactief te kijken en beleven in de tijd en in de ruimte, en met eigen inbreng informatie of idee├źn toe te voegen aan het systeem.

Meer informatie over Play City: http://puls.madlab.nl/scenario-city/expo/stadslab-play-city/