Coördinator Fondswerving vrijwilligerswerk/stage

Coördinator Fondswerving vrijwilligerswerk/stage

MAD Emergent Art Center is momenteel op zoek naar een Coördinator Fondswerving. Het werkveld betreft publieke events zoals exposities, hackathons, forumdiscussies, workshops.

 

Functie:

Als Coördinator Fondswerving geef je vorm aan het donatie-, fondsen- en sponsorwervingsbeleid en brengt hierover advies uit. Je brengt een netwerk van potentiële sponsoren en fondsen in kaart en zorgt voor een aantoonbare groei van de inkomsten door het optimaal benutten van kansen en mogelijkheden. Je coördineert bestaande fondswervingsactiviteiten en initieert nieuwe. Je dient aanvragen in en zorgt voor de verantwoording hiervan.

Wat wij van je verwachten

Je bent een ervaren fondswerver met passie voor kunst, cultuur en technologie. Als netwerker weet jij relaties op te bouwen teneinde deze effectief aan te wenden voor MAD. Je bent een integere en vertrouwenwekkende persoonlijkheid, gericht op samenwerking. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je neemt makkelijk initiatief en bent uitstekend in staat om zelfstandig doelen en prioriteiten te bepalen en hiervoor de benodigde acties uit te zetten.

Wat heeft MAD je te bieden?

Wij bieden uitdagend, leerzaam en afwisselend werk in een informele organisatie. Je maakt actief deel uit van een klein maar dynamisch team. Je maakt contact met internationale en lokale netwerken, interessante projecten met bedrijven, wetenschappers en kunstenaars.