Make the Future – Internet of Things

Make the Future – Internet of Things

Lab/Exhibit/Event

Snel toenemende toepassingen van nieuwe technologieën hebben een grote impact op sociale en maatschappelijke ontwikkelingen. Zowel kunstenaars als wetenschappers anticiperen hierop met zowel sceptische als innovatieve oplossingen en gedurfde concepten. In het kader van Make the Future bevinden de innovatieclusters “Digital Life” en “Life in Creation” zich aan twee uiteinden van een spectrum waarin Internet of Things centraal staat.

3-11 Oktober – Van Abbehuis

Live Lab van MAD Emerent Art Center
Het concept Internet of Things staat centraal tijdens de eerste twee weken van oktober in een experimentele en educatieve opstelling; een live lab voor onderzoek en inspiratie.

17-25 Oktober – VDMA MATCH

Vanaf 17 oktober worden de resultaten van het lab gepresenteerd als onderdeel van het evenement / tentoonstelling Dutch Design Week / MATCH / MAD Make the Future / IOT (@VDMA Garage). Hier wordt een mix van design, kunst en cultuur gepresenteerd in de ongepolijste industriële omgeving van VDMA.

21 Oktober – Super Meetup Internet of Things

Doe mee met deze Dutch Design Week Super Meetup en breng samen:
Eindhoven Internet of Things | Lean Startup Eindhoven | Open Eindhoven | MADspace

Dingen worden verbonden: dingen verzamelen informatie, ze praten met elkaar en ze praten met ons! Vandaag is het tijd voor ons om invloed uit te oefenen op hoe deze technologieën in de toekomst waarde en betekenis voor ons kunnen (en zullen) ontwikkelen; voor mensen, voor gemeenschappen, voor onze steden en onze omgeving.

Lees meer.

24-25 Oktober – AEC Hack TU/e

De hackathon voor innovaties in de gebouwde omgeving wordt aangedreven door uitdagingen die voortkomen uit de ontmoetingen van Digital Life en Life in Creation tijdens het lab, evenement en tentoonstelling.