Make The Future – Hide And Seek

Make The Future  – Hide And Seek

MAD Make The Future – Hide And Seek presenteert een uniek en creatieve blik op het werkvlak tussen digitale beveilliging en persoonlijke privacy. Een uitgebreid systeem van camera’s kan een persoon op straat linken aan zijn online identiteit.

Hide And Seek (let. vertaald: verstoppertje) leert dat slechts een camera, juiste software en een database voldoende zijn om gegevens aan te maken en op te slaan…maar deze 3 elementen gemakkelijk omzeild kunnen worden.

In deze activieit staat het verhullen van je volledige identiteit centraal door het basale gebruik van schmink en make-up.
Lukt het jou om de surveillancecamera’s slimmer af te zijn?
Doe dan mee met deze strijd tussen privacy vs controle, low-tech vs high-tech!

17 oktober, 13:00-16:00 in het MAD laboratorium, te VDMA complex – Vestdijk 27.