Super Meetup IoT in VDMA MATCH

Super Meetup IoT in VDMA MATCH

The Internet of Things Future is Today

 

Woensdag, oktober 21, 2015

7:00 PM

VDMA 
Vestdijk 27, Eindhoven

Doe mee met deze Dutch Design Week Super Meetup die Eindhoven Internet of Things, Lean Startup Eindhoven, Open Eindhoven en MADspace samen brengt.

Dingen raken verbonden: dingen verzamelen informatie, ze praten met elkaar en ze praten met ons! Vandaag is het tijd voor ons om invloed uit te oefenen op hoe deze technologieën in de toekomst waarde en betekenis voor ons kunnen (en zullen) geven; voor mensen, voor gemeenschappen, voor onze steden en voor onze omgeving.

Vandaag is er een nieuw publiek, Open Data City Network: LoRaWAN, veelbelovende low-cost, low-power, low-bitrate, wide-area, Internet of Things City-connectiviteit. Slechts een paar maanden geleden begonnen in Amsterdam met The Things Network, verspreidt het zich al snel over de hele wereld

We begonnen slechts een paar weken geleden in Eindhoven, er ontstaat een community en binnen een paar weken waren de eerste LoRaWAN-sensoren aangesloten! En nu, slechts vier weken later, wordt het LoRaWAN Internet of Things-netwerk in Eindhoven gelanceerd. Het begin van een reis. . . waar zal die ons naartoe leiden?

Te midden van de inspirerende Make The Future – Internet of Things-tentoonstelling VDMA MATCH door MadLab In de VDMA Garage, Vestdijk 27, Eindhoven 19.00 – 21.30 uur

We beginnen de avond met korte presentaties om de discussie te voeden en verschillende perspectieven van onze toekomst met Internet of Things uit een te zetten:

René Paré (MAD emerging art center) “VDMA MATCH, de resultaten van een Internet of Things Live Lab door MAD emerging art center”

Sander Veenhof (Internet of Anonymous Things) “Als gegevens overal zijn. Wat betekent dat voor ons mensen met onze analoge zintuigen?”

Lorna Goulden (Creative Innovation Works) “Maak je klaar voor verstoring, waarom we anders moeten denken en creëren om te innoveren met Internet of Things.”

Johan Stokking (Tech Lead bij The Things Network) “Huidige ontwikkelingen in The Things Network”

Oscar Kneppers (Rockstart) “Wat betekent dit allemaal voor startups en ondernemers?”

Vervolgens zullen we de resultaten van de recente LoRaWAN Technical Meetup kort presenteren om het IoT-netwerk van Eindhoven op gang te brengen voordat we ons de rest van de avond openstellen voor discussies en netwerken, de Make The Future – Internet of Things tentoonstelling verkennen en ideeën delen voor de volgende fase van onze toekomst.

if (city == “connected") {
request.open(“Discussion” + plan + action)

influence, true

}
Registreer via Facebook