Internet of Things – LoRaWAN Tech Workshop

Internet of Things – LoRaWAN Tech Workshop

LoRaWAN Tech Workshop

Op woensdag 9 December was er tijdens de MADspace een samenwerking met Eindhoven Internet Of  Things om het Eindhovense LoRaWAN netwerk naar een hoger niveau te brengen. We kwamen samen om te praten over de nieuwste ontwikkelingen in Eindhoven en op het gebied van Internet of Things.

Er werd ook druk gebouwd met SODAQ-sensoren, Arduino’s en sensorcomponenten.

De tijd om de krachten  te bundelen en Eindhoven te verbinden is nu. Er zullen meer LoRaWAN-activiteiten de komende tijd georganiseerd worden. Doe mee met deze groeiende groep hackers, ontwerpers en techneuten om deze Bottom-Up te laten bloeien.

Volg het LoRaWAN-netwerk via deze website, en via de MADspace- of Eindhoven Internet Of Things Meetups kan je gemakkelijk op de hoogte blijven.