LoraWan Eindhoven Tech & Sensor Workshop

LoraWan Eindhoven Tech & Sensor Workshop

EHV gateways januari 2016 klDe meetup woensdag 13 januari 2016 was misschien wel een legendarische. Zoals iemand van de deelnemers zei: dit is de laatste keer dat we de kaart van Eindhoven zien met slechts vier Lora Gateways actief.

Ongeveer 42 mensen namen deel aan de bijeenkomst, waar ze luisterden naar updates van lokale en nationale gemeenschappen en pioniers, en namen deel aan verschillende projecten gedemonstreerd door leden van de community. Van SODAQ-demo tot Arduino Workshop en custom nodes en gateways.

Jan van Loenen – SODAQ – presenteerde de sensor- en nodemodules en componenten die zij ontwikkelden; met als kernmarkt landelijke gebieden over de hele wereld waar behoefte is aan draadloze communicatie middels lange-afstand-sensoren met laag vermogen.

In Eindhoven is de gecombineerde kracht van kennis, ervaring en middelen zodanig dat we de inzet van het LoraWan-systeem vrij snel kunnen opschalen.

Hier vind je meer informatie.