Eindhoven Maker Faire 2016

Eindhoven Maker Faire 2016

 

Call for Makers

EINDHOVEN MAKER FAIRE: FESTIVAL VAN MAKERS!

De Maker Faire is een festival/markt/beurs van en voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D printing, robots, drones, muziek, animatie, video, interactieve kunst, elektronica, social media, doe-het-zelven, urban farming, virtual reality en nog veel meer…

Of je nu kunst maakt of gebruiksvoorwerpen, in 2D of 3D werkt, ambachtelijk of met de nieuwste technologie, animaties maakt of vechtrobots bouwt, stadstuin-oplossingen of voedselconcepten ontwikkelt en of je dat nu als student, professioneel of als amateur doet; de Eindhoven Maker Faire is dé plek voor jou om je werk, je project, je ding te presenteren aan het publiek!

Meedoen? Hier vind je meer informatie en het inschrijfformulier.