Eindhoven Maker Faire 2018 – Festival

Eindhoven Maker Faire 2018 – Festival

29 – 30 september
Eindhoven

Het grootste maakfestival van Nederland komt naar je toe! De Maker Faire is kijken en meedoen, leren en plezier tegelijk: een mix van spelen met techniek, creativiteit ontdekken en verbaasd staan van inventiviteit. Op 29 en 30 september 2018 presenteert de Eindhoven Maker Faire maar liefst 250 creatieve Makers!

Je vindt er nieuwe en experimentele projecten en apparaten: van do it yourself 3D printers en -drones, en van robots tot virtual reality installaties. Knutselen en gamen, leren solderen of een spaceship simulator besturen, een eigen animatie maken of met fooddesign aan de slag; de Maker Faire is van alle markten thuis. Natuurlijk kun je ook even neerploffen bij een van de food trucks voor een heerlijk hapje of drankje.

Lees er alles over en meld je aan als maker of koop een  (voordeel) ticket via de website hier.