Science Hack Day Eindhoven – Hackathon

Science Hack Day Eindhoven – Hackathon

Deze legendarische, uitdagende, inspirerende hackathon – die de heilige graal van de wetenschap bijeenroept – vindt weer plaats!

Je kunt deel uitmaken van deze avontuurlijke survival van creatieve geesten en je overgeven aan de extravagante experimenten en gedurfde prototyping ontwikkeld door teams van kunstenaars, ingenieurs, ontwerpers, architecten, hackers, studenten, ontwikkelaars, startups…. Een baanbrekende ervaring voor jou!

Challenges

1
Hoofdthema’s van deze Science Hack Day betreffen gegevens in de openbare ruimte, privacy, beveiliging … maar ook sociale, creatieve en leuke aspecten van onze gegevensruimte.
Wat is jouw idee hierover?

Uitgangspunt voor dit thema is het Trillion EU-project, waar Eindhoven Stratumseind ​​wordt getest. De ontwikkelingsserver van dit project zal exclusief beschikbaar zijn tijdens de hackathon. De belangrijkste ontwikkelaars zijn aanwezig voor uitleg en hulp.

Naast deze platformuitdaging (technologie, ontwerp, ethiek, usercases, enz.) Kunnen alle subgerelateerde problemen of concepten worden aangevochten.

2
Het testbed “Stratumseind ​​2.0” is ook een uitdaging – inclusief prototypes van een feromoonmachine, LORAwan-technologie, Sorama cameraluister 64, Vinotion-camera en real time 3D-visualisatie.

Je krijgt een virtuele rondleiding door de bestaande systemen en zult versteld staan ​​van hoeveel er al mogelijk is. Experimenteer met het systeem en verzamel live gegevens.

3En natuurlijk staat Science Hack Day Eindhoven open voor alle rare, gekke of serieuze dingen met wetenschap! Bekijk de rare, verrassende en geestverruimende concepten van vorige edities en raak geïnspireerd.

Deelnemen
Pak je spullen, zet je telefoon op stil en word lid van de bende!
Registreer je via Eventbrite zodat we genoeg heerlijke lunches en diners voor je kunnen regelen.

Oh en we hebben ook geldprijzen voor de winnende teams!
En een professionele jury.

Lees er alles over en breng je vrienden mee.
http://www.sciencehackdayeindhoven.nl