Advanced Design Thinking – Workshop

Advanced Design Thinking – Workshop

 

Morgenmakers (makers van morgen) is een succesvolle social design studio opgericht door vier getalenteerde ontwerpers; van wie Tove Elfferich er één is. Ze gebruiken een mensgerichte benadering om te werken aan complexe maatschappelijke kwesties. Ze richten zich op het creëren van een nieuwe manier van concretiseren en het creëren van nieuwe systemen die werken voor de mens, niet andersom.

In deze workshop leer je meer over de methodiek van Design Thinking door vooral zelf te doen! Je neemt verschillende perspectieven aan, formuleert de ontwerpvraag, brainstormt over oplossingen en maakt low-fi prototypes om je ideeën te testen. Geen ervaring nodig! Je hoeft alleen maar enthousiast te zijn en open te staan ​​voor een multidisciplinair team.

Kosten: vroege vogel tickets kosten 20 euro (tot 17 februari); Normale prijs is 25 euro en aan de deur 30 euro.
Mis het niet en boek nu!
Aan de rechterkant van dit scherm vind je een link om je ticket te kopen.