Meetup update: makers activiteiten

Meetup update: makers activiteiten

Makers Meetup donderdag 27 augustus 2020 @ Albert van Abbehuis

In september staat de Eindhoven Maker Faire op de agenda. Voor MAD een mooie aanleiding om een Meetup te organiseren. Met alle makers uit Eindhoven en omstreken brengen we elkaar op de hoogte en blikken we vooruit. Laat Je Updaten Over De Laatste ontwikkelingen op makersgebied en vertel over jouw organisatie, activiteiten en ontwikkelingen.

19.00 Inloop
19.30 Start intro door MAD emergent art center & Eindhoven Maker Fair
19.45 Sprekers
20.45 Netwerk gelegenheid + borrel

* Meld je aan om je deelname te bevestigen via Meetup

* Dit event houdt zich aan de actuele RIVM voorschriften rondom Covid-19 – kom niet bij klachten als verkoudheid- en of hoesten. Houd 1,5 m afstand. Bij mooi weer vindt deze Meetup buiten plaats in de tuin.