Workshop Creative Coding

Workshop Creative Coding

In samenwerking met MAD is het project Future Makers Factory vorig jaar ontstaan. Een platform voor jonge makers, kunstenaars en creatieven. Future makers denken na over duurzame oplossingen voor de toekomst. Voor hen maken we programma’s in verschillende vormen. Van workshops, tot projecten en events. We stimuleren hiermee jonge makers om aan de slag te gaan en bieden hen kansen zich te ontwikkelen.

Future Makers Factory & MU organiseren samen de workshop “Creative Coding” Met Luis Ferreira. Luis, bekend van de Eindhoven Maker Faire, komt op dinsdag 22 september uitleg geven over de kunstvorm Creatief Coderen. Daarnaast kan je met je ticket de nieuwste expo van MU bezoeken: The Self Design Academy die op vrijdag 18 september opent. Wil jij hierbij zijn? Bestel dan je ticket voor slechts 5,00 euro via deze link. Let op: de workshop wordt gegeven in het Engels.