TecTalk – AI voor Eindhoven

TecTalk – AI voor Eindhoven

TecTalk – AI voor Eindhoven

Meetup in Stadslab Eindhoven met Deliberation at Scale.
Donderdag 2 November
19.30 – 21.30 uur
Registreer gratis!

Kunnen we Artificiële Intelligentie inzetten om samen na te denken over waar we heen willen met onze stad?
Kan AI ons misschien helpen om erover met elkaar in gesprek te komen…

Het Eindhovense consortium Deliberation at Scale maakte en testte een eerste applicatie. We leggen uit hoe deze variant van AI werkt. Wat we geleerd hebben in de ontwikkeling. Wat de uitkomsten van de test waren. En willen graag van jou horen wat je ervan denkt en welke kant dat op zou moeten. 

Deliberation at Scale is een consortium uit Eindhoven. Met een startup, MKB’ers en een student van JADS. Wat zij willen, is mensen in staat te stellen elkaars perspectief te verkennen, met elkaar in gesprek te gaan en vast te stellen waar hun standpunten overeen komen. En we willen die tak van AI in ‘BrAInport’ t.b.v. de ontwikkeling van onze stad verder ontwikkelen. 

Gratis registreren:
https://www.eventbrite.com/e/tickets-tectalk-ai-voor-eindhoven-738032383727