Future Makers Factory

Future Makers Factory  is een doorlopend educatief programma van MAD emergent art center

De workshops worden begeleid door een ervaren Maker/kunstenaar, waardoor creatief en out-of-the-box denken een extra impuls krijgt en de inhoudelijke kwaliteit wordt gewaarborgd. Zo krijgen jongeren de kans om kennis te maken met nieuwe werkwijzen/ technieken en wordt hun
creërend vermogen ontwikkeld. Het programma laat hen niet alleen nadenken over een duurzame leefomgeving, maar ook hún individuele toekomst: “waar liggen mijn talenten, wat vind ik leuk/interessant, wat kán ik allemaal “(meestal veel meer dan ze denken!). Zo fungeert Future Makers Factory als een waardevolle aanvulling op het basiscurriculum en vormt een brug naar de wereld naast en voorbij de school.

Future Makers Factory webpagina

Nieuwe oplossingen voor onze toekomst worden bedacht en gemaakt door nieuwe generaties. De houdbaarheid van de wereld die wij kennen is afhankelijk van ons aanpassingsvermogen. We moeten circulair gaan leven, de planeet en de natuur als onlosmakelijk met ons verbonden zien. Architecten, kunstenaars en vormgevers dagen je uit om mee te werken aan de ontwikkeling van bijzondere nieuwe oplossingen en je zo de kans te bieden op een unieke ervaring. 


Future Makers Factory @ Eindhoven Maker Faire 2019