MAD 25 jaar

MAD emergent art center bestaat 25 jaar in 2020. De viering hiervan is een dag om elkaar te zien en spreken, te reflecteren op het heden en te speculeren over de toekomst. Met de wetenschap van vandaag is gekozen voor een virtuele en interactieve metaverse vol verrassende ontmoetingen en conversaties. Vind hier een insect hotel vol kanalen, platformen en applicaties waartussen je kunt rondlopen en klikken en ontdekken.

Ga naar Programma overzicht

Missie MAD

MAD emergent art center is een non-profitorganisatie die zich inspant om technologie te democratiseren, interdisciplinaire innovatie te entameren en sociale creativiteit te bevorderen. 

Wij ontsluiten nieuwe technologieën en maken deze creatief beschikbaar en toepasbaar voor mens en maatschappij met kunstenaars en wetenschappers als katalysator.

Dat doen wij door als een virtueel laboratorium ontmoetingen en samenwerking te realiseren met technische, en creatieve en andere domeinen, makers, denkers en groepen uit de samenleving. 

Wij faciliteren, delen kennis en inspireren, we onderzoeken toepassingen en ontwikkelen open source. Wij realiseren communities, platformen, producties, exposities, festivals en interplanetaire excursies.

Abonneer je hier op onze nieuwsbrief.